U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

Gesprekpartners

Wij zijn pas geslaagd als de kandidaat bij de opdrachtgever is geslaagd.

Floris en Bert beschikken door hun jarenlange ervaring in executive search over vakkennis, een zeer brede expertise en over een uitgebreid netwerk.

Wij proberen vanaf het begin “in de huid te kruipen” van de opdrachtgever en wij gaan een onvoorwaardelijke samenwerking aan, van begin tot het eind. Onze gezamenlijke passie is om de opdrachtgever op de eerste plaats te zetten, maar tegelijkertijd de kandidaten te adviseren over hun eventuele beschikbaarheid, passende match of invulling van hun verschillende activiteiten. De wet- en regelgeving over toezicht (Wet Bestuur en Toezicht, Corporate Governance Code e.a.) maakt dat kandidaten zorgvuldig moeten nadenken over hoeveel en welke toezichtposities passend zijn en of zij de positie van toezichthouder wel moeten ambiëren.

Vier ogen, vier oren 

Alle opdrachten worden door ons met zijn tweeën uitgevoerd. Alle gesprekken doen wij samen. Wij schakelen voortdurend met elkaar voor het opstellen van de longlist van mogelijke kandidaten. Wij dagen daarbij de opdrachtgever uit om ook in onorthodoxe richtingen te denken.

Door het proces van longlist naar shortlist, van profiel naar de juiste kandidaten, van cv naar interview en van interview naar selectie te bewaken en, waar nodig, bij te sturen, zijn wij de sparringpartner van de opdrachtgever om op professionele wijze tot de juiste benoeming te komen.

Wij zijn pas geslaagd als de kandidaat bij de opdrachtgever is geslaagd. Wij volgen dan ook de benoemde kandidaat en de opdrachtgever gedurende het eerste jaar teneinde te kunnen vaststellen dat de samenwerking succesvol is.

Neem contact met ons op